Valmennukset

Junnaako harjoittelusi paikoillaan, eikä kehitystä tunnu tapahtuvan?

Hyvin tyypillisesti kuntoilijat harjoittelevat liian kovaa. Kunto ja suorityskyky kehittyy tiettyyn rajaan saakka, mutta sen jälkeen kehitys pysähtyy. Usein kyse on peruskestävyyden puutteesta. Peruskestävyysharjoittelulla laitamme perustat kuntoon, jonka päälle harjoitusohjelmaan voidaan lisätä kehittävää harjoittelua

Kaipaatko selkeyttä ja johdonmukaisuutta harjoitteluusi?

Kiireinen arki tuo omat haasteensa ja silloin on helpompaa, jos harjoitusohjelmasi on valmiiksi kalenterissa. Tiedät etukäteen tulevien harjoitusten sisällön ja valmentajana huolehdin siitä, että harjoittelu vie sinua kohti tavoitettasi.

Haluatko jonkun, joka tsemppaa Sinua kohti tavoitettasi?

Elämään mahtuu parempia ja huonompia aikona. Parhaimmillaan treenit rullaa ja elämä hymyilee, mutta vaikeimpina hetkinäkin voit luottaa valmentajasi kannustukseen

Haluatko jonkun, joka toimii myös jarruna, jos intosi harjoitella on liian kova?

Jos pelkäät, että treeni lähtee lapasesta, ei huolta! Valmennuksessa seuraamme treenifiilistä ja palautumista ja muokkaamme harjoittelua sen mukaan. Tarvittaessa olen kaasu, useinmiten taas jarru.

Ota yhteyttä: pekka@huippumoodi.fi

Tarjoan valmennuspalveluita kestävyyslajien harrastajille. Lajeina mm:  

  • Polkujuoksu
  • Maastopyöräily
  • Triathlon

Ennen valmennuksen aloittamista pidämme aloitustapaamisen kasvokkain tai videoyhteydellä, jossa keskustellen käymme läpi lähtötilanteesi, tavoitteesi, sekä haasteet joita kohtaat arjessa. Tämän jälkeen varsinainen harjoitusohjelma voidaan räätälöidä tavoitteisiisi sopivaksi. Tarvittaessa suunnitelma elää arjessa eteen tulevien yllätysten mukaan.

Valmennus tapahtuu pääasiassa etänä, vuorovaikutteiseen harjoituspäiväkirjaan ja sähköisiisn viestimiin pohjautuen, joten sijainnillasi ei ole suurta merkitystä. Tarvittaessa voimme pitää videopalavereita esimerkiksi kisaan valmistautumisen yhteydessä

Henkilökohtainen valmennus 

Henkilökohtainen valmennus on vuosia jalostettu valmennuksen peruspaketti, jossa saat juuri Sinulle räätälöidyn ja tavoitettasi tukevan harjoitusohjelman. [Lue lisää…]

Hinta 199eur/kk (sis alv)

Mentorointi

Tämä valmennus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut suunnittelemaan omaa harjoitteluasi, mutta haluat silti tukea valmentajalta tulevien harjoitusten suunnittelussa, tai menneen harjoituskauden analyysissä.

Kysy lisää: pekka@huippumoodi.fi

Hinta 99eur/kk (sis alv)

Huippumoodi LONG TRAIL- polkujuoksun ryhmävalmennus

Marraskuun alusta 2022 alkava 7kk kestävä pitkien matkojen ryhmävalmennus. Tasoryhmäkohtaisten (30-70km ja 80- 160km) harjoitusohjelmien lisäksi valmennus sisältää mm. Zoom-videotapaamiset kahden viikon välein ryhmän kesken.

Tammikuun 2023  alussa pääset vielä mukaan LONG TRAIL-ryhmääm viidelle viimeiselle kuukaudelle! Valmennus päättyy toukokuun 2023 lopussa.

Hinta 79eur/kk (sis alv) 

Yhteensä 395eur

Laskutus kuukausittain, tai liikuntaedut

Lisätietoja: pekka@huippumoodi.fi

Yksittäiset valmennustapaamiset

Asiakkaan tavoitetta tukeva esim. lajitekniikkaan liittyvä tapaaminen, tai henkilökohtainen sparraus videoyhteydellä

95eur/h (sis alv)  

Livetapaamiset 50km säteellä Siikalatvalta ( Pohjois-Pohjanmaa) , ylimenevältä osalta + matkakulut

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa valmennusta? Ota yhteyttä pekka@huippumoodi.fi

Haastattelut, luennot, yritysvalmennusryhmät

Kysy lisää: pekka@huippumoodi.fi