Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuoden vaihtuessa moni meistä pysähtyy miettimään kulunutta vuotta. Mitä tapahtui? Mitä tuli tehtyä? Vuoden huippuhetkiä ja niitä synkempiä aikoja.

Kohti unelmia valmentajana

Vuosi 2018 oli ensimmäinen vuoteni liikunta-alalla omalla aputoiminimelläni. Se oli yksi unelma, jota kohti tein töitä määrätietoisesti. Kouluttauduin, hankin tietoa, kouluttauduin lisää. Vaikka yrittäjän uraa tulee nyt vuodenvaihteessa täyteen 20 vuotta, on silti joka päivä ollut uutta opittavaa. Ja joka päivä olen saanut olla kiitollinen siitä, että alunperin lähdin kouluttautumaan alalle. Siitä erityiskiitos vaimolleni Terhille, joka ratkaisevalla hetkellä potki minua aikanaan eteenpäin!

Olen kuluneen vuoden aikana saanut tutustua koulutusten kautta huikeaan joukkoon liikunta-alan opiskelijoita ja ammattilaisia. Ilman liikunta-alalle kouluttautumista, en olisi päässyt Teihin tutustumaan. Teidän kanssanne on käyty monet hyvät, syvällisetkin keskustelut, hyviä ideoita on noussut esille ja ylipäätään ilmapiiri kanssanne on ollut inspiroiva ja positiivinen. Kiitos teille siitä!

Minulla on ollut kunnia tutustua myös upeaan joukkoon uusia ihmisiä, jotka ovat osoittaneet luottamuksensa valmentamistani kohtaan tulemalla asiakkaikseni. Ilman Teitä ei olisi myöskään minua valmentajana. Teidän kanssanne olen päässyt osaksi arkeanne. Olen elänyt kanssanne arjen haasteissa, työkiireissä ja -stressissä, sairastetuissa lentsuissa ja huippufiiliksissä. Tavoitteita, päämääriä, iloisia ilmeitä ja yläfemmoja! Kiitos teille siitä!

Kohti unelmia urheilijana

Lisäksi olen saanut treenata terveenä kohti omia liikunnallisia tavoitteitani. Olen saanut kokea upeita onnistumisen hetkiä, niin harjoituksissa, kuin kisoissakin. Toisaalta olen kokenut musertavia epäonnistumisen tunteita, joista olen onneksi pystynyt oppimaan paljon. Olen saanut juosta Levin triahlonkisan maaliin seitsemän tunnin urakoinnin päätteeksi keskeyttäneenä, mutta niin flow-tiloissa, että olen siitä pystynyt ammentamaan itselleni energiaa valtavia määriä. Olen saanut myös ympäröidä itseni ihmisillä, jotka kannustavat minua ja tukevat valinnoissani! Kiitos Terhi ja pojat, että olette eläneet mukana ja kannustaneet! Ja kiitos Lasse, koutsikin tarvitsee koutsin!

Voit myös itse pysähtyä miettimään omaa vuottasi. Mitkä olivat sen huippuhetket, mistä asioista voit ammentaa energiaa vielä tänäkin päivänä? Mistä opit eniten? Mitä haluaisit tehdä jatkossa toisin? Ja ennen kaikkea, miksi?

Kiitollisena kaikesta saavutetusta toivoitan kaikille lukijoilleni oikein hyvää vuotta 2019! Pysykää kanavalla

Seuraa, tykkää, jaa...:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *