Asiakastarinat

Aarno, 50, Haapavesi

14.1.2019

50 vuotias kestävyysurheilu harrastaja Haapavedeltä. Tulin Pekan juoksukouluun opettelemaan polkujuoksua, joka muuttui aika pian valmennus suhteeksi. Vuosi on kohta oltu Pekan opissa ja juoksu on ollut hyvin nousujohteista. On opeteltu juokseen eri syketasoilla, erilaisia intervallijuoksuja, pitkiä harjoituksia ja palauttavia harjoituksia sekä levon tärkeydet palautumiseen. Oppeihin on kuulunut myös juoksua tukevat lihaskunto ja -huolto ohjelmat. Ja ennen kaikkea on saatu juosta paljon! Pekka on ollut hyvin opettava ja tarpeen vaatiessa tiukka valmentaja, jonka opeissa juoksuharrastus on saanut aivan uudet mittasuhteet ja tavoitteet.

Elisa,  Siikalatva

04.01.2019

Aloittaessani Pekan valmennuksessa minulla oli hiukan taustaa kestävyysjuoksusta, mutta takana oli myös noin vuoden tauko, jolloin en ollut harjoitellut aktiivisesti. Olin aloittanut kunnon palauttamisen oma-aloitteisesti, mutta kaipasin lisämotivaatiota ja jotakin uutta näkökulmaa harjoitteluun. Harjoittelun haasteena oli myös kehon liikkuvuusongelmia ja selkäkipuja, joihin kaipasin apua.

Olen ollut Pekan valmennuksessa nyt reilun puoli vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Keskivartalon lihashallinta on kehittynyt niin että selkä toimii monen vuoden jälkeen normaalisti. Neljän kuukauden valmennuksen jälkeen saavutin tavoitteeni juosta puolimaraton polkujuoksuna ja tulla maaliin hyvävoimaisena. On mahtavaa jaksaa taas juosta parinkin tunnin lenkkejä.

Olen saanut Pekalta kannustavaa, yksilöllistä ja ammattitaitoista valmennusta. Suosittelen!

Jääkiekkojuniori 10v, Siikalatva08.08.2018

“Pekan kanssa oli tosi hyvä treenata. Oli mm. juoksukoulua ja kehotreeniä. Tykkäsin aika lailla kaikesta. Pekka osasi neuvoa, puhu selkeästi ja ymmärsi, mitä minä tarkotan.”
Isä (kiekkovalmentaja) :” Pojan kehonhallinta, koordinaatiokyky ja juoksutekniikka ovat kehittyneet silminnähden.”