Asiakastarinat

Riikka, Oulu

19.12.2019

Takana on nyt seitsemän viikkoa henkilökohtaista valmennusta, jossa minulle on räätälöity tavoitteeni, eli Karhunkierroksen 55 km, mukainen harjoitusohjelma. Aloitimme marraskuun alussa ja valmennuksen on määrä päättyä kisoihin 23.5.2020 tai hieman sen jälkeen.

Olemme tavanneet Pekan kanssa kolme kertaa kasvotusten: aloitustapaamisessa, kehonpainotreeneissä ja juoksutekniikkaharjoituksissa. Täytän lähes päivittäin vuorovaikutteista harjoituspäiväkirjaa. Pekka kirjaa päiväkirjaan treenit ja lepopäivät sekä niihin liittyvät tarkemmat tiedot, mitä treenissä kannattaa painottaa tai ottaa erityisesti huomioon. Minä puolestani merkitsen päiväkirjaan sovitut tiedot: harjoituksen ajan ja matkan, keskisykkeen sekä oman fiiliksen treenistä. Tiedän ennakkoon aina noin 2 viikon treeniohjelman. Kahden viikon treenisykli oli oma toiveeni, sillä minulle on tärkeää voida suunnitella menoja ja tekemisiäni hyvissä ajoin.

Lue lisää blogista

Aarno, 50, Haapavesi

14.1.2019

50 vuotias kestävyysurheilu harrastaja Haapavedeltä. Tulin Pekan juoksukouluun opettelemaan polkujuoksua, joka muuttui aika pian valmennus suhteeksi. Vuosi on kohta oltu Pekan opissa ja juoksu on ollut hyvin nousujohteista. On opeteltu juokseen eri syketasoilla, erilaisia intervallijuoksuja, pitkiä harjoituksia ja palauttavia harjoituksia sekä levon tärkeydet palautumiseen. Oppeihin on kuulunut myös juoksua tukevat lihaskunto ja -huolto ohjelmat. Ja ennen kaikkea on saatu juosta paljon! Pekka on ollut hyvin opettava ja tarpeen vaatiessa tiukka valmentaja, jonka opeissa juoksuharrastus on saanut aivan uudet mittasuhteet ja tavoitteet.

Elisa,  Siikalatva

04.01.2019

Aloittaessani Pekan valmennuksessa minulla oli hiukan taustaa kestävyysjuoksusta, mutta takana oli myös noin vuoden tauko, jolloin en ollut harjoitellut aktiivisesti. Olin aloittanut kunnon palauttamisen oma-aloitteisesti, mutta kaipasin lisämotivaatiota ja jotakin uutta näkökulmaa harjoitteluun. Harjoittelun haasteena oli myös kehon liikkuvuusongelmia ja selkäkipuja, joihin kaipasin apua.

Olen ollut Pekan valmennuksessa nyt reilun puoli vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Keskivartalon lihashallinta on kehittynyt niin että selkä toimii monen vuoden jälkeen normaalisti. Neljän kuukauden valmennuksen jälkeen saavutin tavoitteeni juosta puolimaraton polkujuoksuna ja tulla maaliin hyvävoimaisena. On mahtavaa jaksaa taas juosta parinkin tunnin lenkkejä.

Olen saanut Pekalta kannustavaa, yksilöllistä ja ammattitaitoista valmennusta. Suosittelen!

Jääkiekkojuniori 10v, Siikalatva08.08.2018

“Pekan kanssa oli tosi hyvä treenata. Oli mm. juoksukoulua ja kehotreeniä. Tykkäsin aika lailla kaikesta. Pekka osasi neuvoa, puhu selkeästi ja ymmärsi, mitä minä tarkotan.”
Isä (kiekkovalmentaja) :” Pojan kehonhallinta, koordinaatiokyky ja juoksutekniikka ovat kehittyneet silminnähden.”