Ajankohtaista

Eilinen #valmentajanpäivä päättyi illalla valmennettavani kanssa Vaarojen maratonin varustetestilenkkiin n.klo23.
.
Jos 10v sitten minulle olisi sanottu, että mm. pimeässä metsässä juokseminen (sun muu liikunnan parissa työskentely) tuo minulle leipää pöytään, niin se olisi tuntunut uskomattomalta.
.
Pienet valinnat ovat johtaneet eteenpäin ja suuri kiitos kuuluu takavuosien valmentajilleni, oman kunto-urheilija urani alkuvaiheessa. Te olette esimerkillänne vaikuttaneet siihen, että ylipäätään lähdin kouluttautumaan liikunta-alalle! 💪
.
Kiitos @anujunnila ja kiitos @lasse_seppanen 🙏

#kiitäkoutsia
#kestävyysvalmentaja
...

View on Facebook

Kun asiakkaalta saa palautetta valmennusjakson päätteeksi, se on aina mukavaa. Mutta erityiseksi palautteen tekee se, että asiakkaani oli saanut selkeitä merkkejä terveydentilansa kohenemisesta ja samalla herännyt pohtimaan omaa hyvinvointiaan laajemmin ja siitä hän oli tehnyt vielä hienon SWOT-analyysin.

Asiakkaani, eläkeikää lähestyvä nainen, halusi selkeyttä ja tavoitteellisuutta liikuntaansa. Hän oli itse asettanut tavoiteekseen 2000km:n pyöräilyn kesän aikana. Jotta monipuolisuus säilyisi, eikä liikunnasta tulisi suorittavaa kilometrien keräämistä, lisäsimme ohjelmaan myös (sauva)kävelyä, lihaskuntoharjoittelua, sekä pyöräilyn rinnalle kickbiken. Ohjelma oli nousujohteinen, välillä keveämpiä ja raskaampia viikkoja sisältävä ja koostui kahdesta 9vk jaksosta, jonka välillä pidimme puhelinpalaverin.

Annetaanpa hänen itsensä kertoa omin sanoin:
--
"Kesä on ollut mitä mainioin. Introvertti on saanut rientää pitkin kaunista lähitienoota. Ihan ei kilometrit täyttyneet mutta muuta kehitystä varmaankin tapahtui. Vireystaso on ihan eri, jaksan enkä nukahtele esim. työmakalla bussissa.

Terveyteen muutokset kokonaiskolesteroli tippui kevään 5.2 lukemasta elokuun alussa mitattuun 4.6 ja samaa rataa muut rasva-arvot. Säästyin kolesterolilääkkeen tuplaukselta. Verenpaineen kanssa vähän vielä tekemistä, painoa pitäisi saada alas seuraavaksi. Kesän aikana pudotus oli 4-5 %, hyvä saavutus sekin kun en kiinnittänyt syömisiin ja juomisiin mitään huomiota. Lääkärikin ihmetteli että hyvin on tippunut pelkällä liikunnalla (ehkä ei ymmärtänyt minkä verran sitä oli).
Swotiin listasin ajatuksen tasolla tunnelmia."

--
Kiitos, oli mukava toimia valmentajanasi matkallasi kohti tavoitettasi! Se, että kilometrit eivät (ihan) täyttyneet, on täysin merkityksetöntä omien havaintojesi ja ymmärryksen lisääntymisen rinnalla! Tästä on hyvä jatkaa 💪
#kestävyysvalmentaja
#kestävyysvalmennus
#selkeys
#tavoitteellisuus
...

View on Facebook

6 days ago

Valmentaja Pekka Kauranen

Mikä mahtava koulutusviikonloppu takana Vuokatissa! Päässä hurisee ja aivot raksuttaa kaiken uuden prosessoinnista vieläkin hurjaa vauhtia. Kahden lähijakson jälkeen on hauska huomata, kuinka eri lajeista voi ammentaa omaankin valmennustyöhön ideoita ja uusia näkökulmia. Polkujuoksuun löytyi hyviä harjoitteita mm. alppihiihdon puolelta! Odottakaas vain!😉 🏃‍♂️⛷👍
Lisäksi koutsi pääsi juoksemaan pitkästä aikaa reikäpallon peräänkin!
Kiitos kanssaopiskelijat, ollaan me huikea jengi! 🙂

@vuokattisport
#VAT
#vatvuokatti2020
#kestävyysvalmentaja
#kestävyysvalmennus
#polkujuoksu
#alppihiihto
...

View on Facebook

Valmennettavilla alkaa kisakausi lähestyä loppuaan. @hanski_v8 kävi tänään haastamassa itseään Ukkohalla MTB:ssä.💪 Seuraavassa Hannun kertomus kisasta:
.
#Repost.

Ukkohalla 2020 ajettu! Vuoden viimeinen kisa ja satavarmasti vuoden rankin suoritus, oli nimittäin MÄRKÄÄ/pehmeetä/liukasta/jyrkkää... Ajettu, tunkattu ja välillä melkein uimalla piti mennä mutta tavoite saavutettiin eli maaliin päästiin ja taas se tärkein eli ihtesä voitto💪🤟.
Pahoittelut jos joku häiriintyi voimasanoista vorlokin kurun tienoilla, mutta nyt mentiin sellaisella limitillä että niiltä ei voinut välttyä.
530 nousumetriä tuolla radalla on tämmöselle tasamaan tallaajalle ihan hirveetä kidutusta, mutta kyllä minä jos muutki periaatteella taas rymyttiin. Ehkä tuosta muutaman päivän palauttelun jälkeen voi jo tykätä🤔.
Mirtsimirtsi taas paljon nopeemmin maaliin ja viime vuoden voitto uusittu!💪
Koutsille kiitokset👌👍 @valmentajapekkakauranen
--
@Ukkohallaresort
#kestävyysvalmentaja
#ukkohallamtb
#mtb
...

View on Facebook