Ajankohtaista

Hei, nyt on uutisia kerrottavana!
Vuoden vaihteessa järjestämäni Haapavuorivertit, eli 1000 nousumetrin polkujuoksutapahtumat saivat sen verran kansainvälistä huomiota, että Pulkkilassa Haapavuorella järjestettävä Haapavuorivertti on valittu Kansainvälisen Polkujuoksu- ja mäessärymyämisliiton järjestämien lajin MM-kisojen karsintakisaksi.
Järjestön puheenjohtaja, ruotsalainen Inga Kullar oli nähnyt hollantilaisen tuttavansa Geen Heuvelsin Facebook-feedistä kuvan iloisista juoksijoista Haapavuorella ja otti minuun alkuvuodesta yhteyttä ja pyysi mukaan! Olen tosi innoissani tästä!
.
Ingan ja Geen kanssa suunnittelimme kisareitin Haapavuorelle, joka pienistä puutteistaan huolimatta täyttää 1000 nousumetrin kisan vaatimukset hienosti. Yksi merkittävin tekijä oli alueen toimiva infra. Siikalatvan kunta on mm. ylläpitänyt hienosti Haapavuoren laavun puuceetä ja tuonut laavulle polttopuita. Nämä olivat tärkeitä juttuja molempien mielestä.
.
Nyt kuitenkin vallitsevan korona-tilanteen vuoksi jouduimme muuttamaan suunnitelmia. Kisa järjestetään edelleen Haapavuoressa, mutta voimme ottaa mukaan vain 10 juoksijaa viiden metrin välein. Muille osanottajille olemme kehittäneet mobiili-sovelluksen, joten 1000 nousumetrin karsintakisan voi suorittaa kätevästi vaikkapa olohuoneessaan porrasjakkaralle nousten. Porrajakkaran puuttuessa myös tavallinen tuoli käy.
.
Järjestämme tiedotustilaisuuden tapahtumasta Haapavuorella tänään kello 14. Koska kokoontumisrajoitukset ovat voimassa, voi paikalle tulla korkeintaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumien tapahtuu huutamalla parvekkeelta oma nimi klo 12. Parvekkeen puuttuessa voi huutaa myös ovelta. Lopuille kiinnostuneille jaetaan ämpäreitä viiden metrin turvaetäisyydesta huolehtien.
...

View on Facebook

Aurinkoa piisasi sunnuntain tutkimusretkellä! Lumeton, mutta jäinen maa tarjoaa lukemattoman määrän uusia reittejä tutuissakin maisemissa! #kestävyysvalmentaja #polkujuoksu #tntrunthroughfinland ...

View on Facebook